NENECHTE SOCIÁLNÍ SÍTĚ ZMĚNIT ZPŮSOB, JAKÝM VIDÍTE SAMI SEBE A OSTATNÍ.     

Tohle není další Fotka Před a Po. Jen bych vám chtěla ukázat kouzlo pózy a legín s vysokým pasem.  Současně vás tímto příspěvkem možná i pobavit a povzbudit.

Pamatujte, že náš vzhled nedefinuje naši cenu. Fyzická „Dokonalost“ neexistuje, ale to neznamená, že by nám mělo být jedno jak se stravujeme nebo zda jsme fyzicky aktivní nebo ne. Ba naopak, dělejme vše proto, abychom se v našem těle cítili co možná nejlépe a starejme se o něj stejně jako např. o své děti, domy, byty, zahrady, auta nebo domácí mazlíčky… 

Naše váha kolísá, naše těla se mění doslova každý den, i naše priority se neustále mění, a to je naprosto normální, proto se nikdy neporovnávejte s tím, co vidíte online. Buďme upřímní – nikdo nemá po celou dobu ploché bříško nebo six pack. 

Pamatujte, že nikdo není dokonalý!!! Každý máme své vlastní problémy a nejistoty. Každý jsme originál a není třeba se s kýmkoli porovnávat. Přestaňte se soustředit na to, co vám možná řekli v minulosti ostatní. Přestaňte se soustředit na to, co si o vás myslí ostatní.

Toto je Vaše Cesta, tak si Važte sami sebe a soustřeďte se na Vás

7 dní pro lepší život

Online Program 7 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!

21 dní pro lepší život

Online Program 21 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!