Máme tu říjen a s ním přichází dalších 21 Dní Pro Lepší Život. Minulý měsíc jsme zahájili výzvou Pohyb Pro Lepší Život, který nám v tuto chvíli zůstává a dále se zaměříme na #myslprolepsizivot. Není to totiž jen o stránce fyzické, ale hlavně i o té psychické.
Naše myšlenky utvářejí naše životy a naše slova vypovídají o tom, jak myslíme.
To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Když pochopíme, co nás ke stížnostem přivádí, bude pro nás snadné nahradit tento návyk jiným… pozitivním.
Ale POZOR – je to nakažlivý a FUNGUJE TO SKVĚLE!

Pro zaznamenávání úspěšných i neúspěšných dní níže přikládám tabulku, kterou si můžete stáhnout, uložit, vytisknout a vyplňovat tak např. formou smajlíků. Budu moc ráda, když mi dáte vědět jak se vám daří i nedaří. Taky se k nám můžete kdykoli připojit do facebookové skupiny 21 Dní Pro Lepší Život, kde probíhá vzájemná Podpora – Inspirace – Motivace.

https://www.facebook.com/groups/894499704412679/?ref=share

7 dní pro lepší život

Online Program 7 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!

21 dní pro lepší život

Online Program 21 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!