JÁ  ………………………………………………  TAKY JÁ 🙂

Fotky dělí několik let. Doba, kdy jsem shazovala porodní kila nějak utekla. Ale řeknu vám, nebyla to žádná hitparáda, ono 3x přibrat během 4 let téměř 25 kg a pak to shazovat si dovede představit snad jen maminka, která to zažila.

Ze všech stran se na nás valí různá doporučení ohledně stravování, někdo věří tomuhle a někdo zase támhletomu. V tom horším případě nás lákají nesmyslné předražené diety, které mají krátkodobé výsledky s následným jojo efektem. I já jsem si tím prošla za vidinou být hubenější a tenkrát jsem vůbec netušila jaký vliv to může mít na moje zdraví.

Jak se říká, chybama se člověk učí a já otevřela oči, přestala se jídla bát, jíst tak vše na co mám chuť, když mám hlad a jídlo si užívat. Každé tělo si najde svou ideální váhu.

Každopádně žádný extrém není dobrý ani dlouhodobý, je to o tom najít si tu správnou cestu právě pro nás, ne to co vyhovuje kamarádce, sousedce nebo kolegyni v práci. Každý jsme originál a každému vyhovuje (chutná) něco jiného, je to individuální. A proto při sestavování jídelníčků volím individuální přístup.

Výsledky se dřív nebo později dostaví, není to ze dne na den, každá změna si říká o trpělivost, ale pokud každý den uděláme alespoň krůček k našemu cíli, budeme se těšit z každého pokroku, a tak se z toho stane právě ta samozřejmost.

To, že ještě nejsme tam kde bysme chtěli být, neznamená, že nebudeme mít radost z toho kam jsme se posunuli.

ŽIVOT JE CESTA ❤

Pokud i právě vy byste rádi nastoupili na cestu za lepším, zdravějším, sebejistějším a štíhlejším Já, ráda vám s tím pomůžu 🙂 Sestavím Vám individuální stravovací plán a budu k dispozici po celou dobu naší spolupráce. 

Není to o tom mít perfektní tělo, je to o tom dělat vše pro to, abyste se v tom vašem cítili perfektně.

HUBENOST NENÍ SEXY, ZDRAVÍ A VNITŘNÍ SÍLA ANO

7 dní pro lepší život

Online Program 7 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!

21 dní pro lepší život

Online Program 21 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!