NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ!!!

Dle fotky to vypadá, že my holky neztrácíme (teda prozatím) úsměv (ten nám vzít nemůžou) a kluci vyhlíží Lepší zítřky – pevně doufám, že přijdou co nejdříve!!!

Vím, že je to těžká, (ne) čekaná situace, pro každého jinak… To zvládneme!!! Musíme!!! Stejně tak, jako jsme to zvládli na jaře.

Je třeba si uvědomit, víc než kdy jindy, že dokud jsme zdraví, můžeme fungovat a být tu pro naše Děti, Rodiče, Blízké…. to je to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ! Hlavně PŘEŽÍT!!!

Zkusme se i tak, nadále Radovat z Maličkostí. Chápu, že někdo potřebuje „vypustit páru“, postěžovat si, zanadávat! To je taky v pořádku. Do toho! A to i v případě, že jsme někteří od začátku října v nestěžovací výzvě wink Volba je jen na Nás. Ale Nezapomínejte, že není třeba se trápit tím, co sami nemůžeme ovlivnit.

Touto cestou bych Vám všem chtěla popřát Pevné Nervy, ale hlavně… PEVNÉ ZDRAVÍ To máme jen jedno.

7 dní pro lepší život

Online Program 7 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!

21 dní pro lepší život

Online Program 21 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!