PRYČ S CENTIMETRY ZA 21 DNÍ 


Máte po vánocích nějaký ten centimetr navíc, nemůžete dopnout své oblíbené džíny, potřebujete se hecnout a mít pořádnou dávku motivace? Nebo máte chuť na sobě máknout jen tak a cítit se skvěle? ? Tak právě pro Vás je tu Lednová výzva 21 Dní Pro Lepší Život. 
Jako motivaci jsem si pro Vás připravila výhru v hodnotě 600 Kč  – můžete si vybrat mezi osobní nebo online konzultací s výživovým poradcem. Kdy při osobním setkání proběhne měření tělesných hodnot, abychom zjistili jak jste na tom s poměrem tuku, svalů, vody ve vašem těle a dozvíte se svůj metabolický věk. 

Registrace na email vyzva@prolepsizivot.cz je nutná pro porovnání vašich výsledků za 21 dní. Proto si pozorně přečtěte pravidla pro zařazení do soutěže. 
Zvítězí ten, komu zmizí nejvíce cm přes hrudník, břicho a zadek – centimetry se sčítají.  Svůj výsledek (budu ráda i za fotky k porovnání „před a po“) zašlete hned po ukončení výzvy opět na email vyzva@prolepsizivot.cz s Předmětem – Ukončení Novoroční Výzvy. 

SOUTĚŽ PROBÍHÁ NA FACEBOOKOVÉ STRÁNCE Strava Pro Lepší Život. Jedině tam je možné soutěžit.

Jak se správně změřit Vám ukážu v naší Soukromé facebookové skupině 21 Dní Pro Lepší Život, kde se budeme i vzájemně podporovat, hecovat a sdílet své pokroky.


Mám tu proVás pár Tipů jak dosáhnout těch nejlepších výsledků:
1. Zařaďte pohyb alespoň 3x týdně
2. Žádné sladké jídlo
3. Žádné smažené jídlo
4. Žádné sladké nápoje a alkohol
5. Žádné bílé pečivo

7 dní pro lepší život

Online Program 7 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!

21 dní pro lepší život

Online Program 21 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!