Mluví Vaše maminka, kamarádka, manželka, přítelkyně nebo…… neustále dokola o tom, že by se chtěla cítit a vypadat lépe? Tak právě pro Vás tu mám tip na (nejen) vánoční dárek. 

Osobní či Online Konzultace. Měření tělesných hodnot na přístroji s tělesnou analýzou TANITA BC-1000 PROFI (tuk, svaly, voda, metabolický věk).

Tříměsíční program s osobní i online konzultací.

Pomáhám především ženám získat zpět své Sebevědomí, Rovnováhu ve stravování, předporodní či vysněná kila. Bonusem je pak plno energie, láska k pohybu, lepší spánek i zažívání.

Vzhledem k tomu, že Strava je Základem úspěchu k dosažení těchto Cílů, jsem tu se sestavením vysoce profesionálního stravovacího plánu s osobním přístupem, který je na neomezeně dlouho dobu, z opravdových, běžně dostupných potravin. Nic se nemusí počítat ani promýšlet, vše je uvedeno přímo v plánu.  ​

Svými 4 Principy Vedu, Podporuju, a Motivuju Lidi na Cestě za Ideální Váhou 

Se mnou je i Dortík Kámoš 

7 dní pro lepší život

Online Program 7 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!

21 dní pro lepší život

Online Program 21 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!