Máme tu 1. listopad a s ním přichází nová Výzva – Čerstvý Vzduch Pro Lepší Život. 

V momentální situaci lockdown se tato výzva vyloženě nabízí, to abychom se z toho všeho, co se děje kolem nás, nezbláznili. Většina z nás je teď o to více doma. A i-když stále chodíme do práce, probíhá distanční výuka našich dětí. Během krátké doby jsme převzali role učitelů, kuchařek, uklízeček, psychologů, učitelů jazyka a hudebních kroužků.

Pojďme si najít čas, kdy minimálně 2x denně vyjdeme na čerstvý vzduch, nejlépe do přírody, lesa, kde se dá nejlépe načerpat energie a posílit imunita v dnešní koronavirové době.

Přikládám motivační tabulku (můžete si ji stáhnout, uložit, vytisknout) k zapisování si plnění listopadové výzvy. Je neděle, a to je ideální den začít.  

Můžete se také přidat k nám do fcb skupiny 21 Dní Pro Lepší Život, kde se vzájemně podporujeme a motivujeme- https://www.facebook.com/groups/894499704412679 – Společně jsme Silnější.

Přeji všem Pevné Zdraví a budu se těšit na vaše vyplněné tabulky, kdy mě můžete označit na sociálních sítích ve vašich příspěvcích o výzvě s hashtegem #cerstvyvzduchprolepsizivot, ať vidím jak plníte výzvu.

Pamatujte, neexistuje špatné počasí, nýbrž pouze špatně zvolené oblečení. Tak s chutí do toho

7 dní pro lepší život

Online Program 7 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!

21 dní pro lepší život

Online Program 21 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!