Profil Strava Pro Lepší Život byl založen pro inspiraci na zdravý životní styl ? Kdo sleduje můj facebookový a instagramový účet, tak si určitě všiml, že poslední dobou se tu objevuje má další záliba ?? A tím jsou dobroty, které též zařazuji do Stravy pro Lepší Život ?
Věřím totiž, že většina z nás i přes dodržování jakéhokoli stravovacího režimu si rád čas od času zamlsá. Je třeba se umět odměnit a říct si, že dortík je kámoš ?

Razím heslo: Neexistuje zdravá nebo nezdravá potravina, nýbrž pouze její nezdravé množství.
Proto svým klientům ve stravovacích plánech nic nezakazuji????? pokud to ovšem jejich zdravotní stav dovoluje. Není to o tom jíst málo/vůbec nebo něco vynechávat, jelikož z dlouhodobého hlediska se nám to vrátí jako bumerang v podobě tzv. JOJO efektu, a to nechceme.

Většinou klienti mají zpočátku dodržování plánu ode mě trochu problém sníst vše co je předepsáno…je toho holt moc no ??‍♀️? Ke zdravému štíhlejšímu já se prostě a jednoduše musíme projíst ?????

Jen musíme vědět jak na to… ?

7 dní pro lepší život

Online Program 7 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!

21 dní pro lepší život

Online Program 21 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!