Blíží se nám víkend K tomu občas patří nějaké ty oslavy, posezení s přáteli, rodinou – prostě pohodička ? a možná i ten alkohol ?

Což je téma, které často přichází, když sestavuji stravovací plány pro lidi, kteří chtějí zhubnout. Je třeba si uvědomit, že alkohol je energie, která nám zvýší kalorický příjem a právě díky alkoholu se výrazně zpomaluje metabolismus tuků, tedy spalování a to i v případě, když pijete alkohol, který neobsahuje cukr.

Takže POZOR
PO ALKOHOLU NETLOUSTNEME.
TLOUSTNEME DÍKY ALKOHOLU.

Dalším faktem je, že po nadměrném množství alkoholu přichází kocovina, není nám dobře, pak nás honí „mlsná“ a o nějaké sportovní aktivitě si můžeme nechat zdát.

Takový míchaný nápoj má například kalorickou hodnotu jako hlavní jídlo. A teď si představte kolik takových nápojů vypijete za jeden večer?

Nebo třeba pivo = 1 menší hamburger

A takhle bych mohla pokračovat….
Chcete? ?

Když už tedy dojde na věc, pijme s mírou, a to nejen kvůli kaloriím, ale hlavně kvůli ZDRAVÍ!

7 dní pro lepší život

Online Program 7 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!

21 dní pro lepší život

Online Program 21 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!