Elixír zdraví a dlouhověkosti, ovoce nesmrtelnosti, červené diamanty či tajemství krásy a věčného mládí. Není to citron, pomeranč ani kiwi. Správnou odpověď nalezneme, podíváme-li se směrem na východ do stínu svahů majestátních Himálají, kde nalezneme kustovnici čínskou neboli rostlinu GOJI.

Na keřích kustovnice čínské rostou krásné oranžové plody, s jemně nasládlou chutí, obsahující neuvěřitelně vysoké množství vitamínů, minerálů, aminokyselin a dalších prospěšných látek. Status nejprospěšnějšího ovoce na světě potvrdilo Goji – Kustovnice čínská mnoho vědeckých studií. Jeho důkazem je vitalita, dlouhověkost a zdraví čínských mnichů, ale i obyvatel žijících v oblastech provincie Ningxia. Zde toto ovoce, s blahodárnými účinky na lidské tělo i mysl, staví na nejvyšší příčku svého jídelníčku paradoxně spolu s hollywoodskými hvězdami, které si díky jeho pravidelné konzumaci uchovávají a pěstují svoji krásu a vitalitu mládí.

10 důvodů proč Goji zařadit do jídelníčku:

  • Dopomáhá normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní a kůže
  • Podporuje normální funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm
  • Působí na správné fungování nervové soustavy a normální psychické činnosti
  • Obsahuje draslík, který podporuje funkci svalů a kladně působí na krevní tlak
  • Obsahuje hořčík, který přispívá k normální psychické činnosti, k udržení normálního stavu kostí a normálního stavu zubů
  • Obsahuje vápník, který přispívá k normální srážlivosti krve, k normálnímu energetickému metabolismu a k normální funkci trávicích enzymů
  • Obsahuje kyselinu linolovou, která přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi
  • Obsahuje vitamín A, který přispívá k udržení normálního stavu sliznic, pokožky a zraku
  • Obsahuje železo, které přispívá k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • Obsahuje obrovské množství antioxidantů!

Víte, že existuje Goji 100% juice?
GOJI ORIGINAL 100% juice je tekutina lisovaná za studena z čerstvých plodů kustovnice čínské – 1 litr Goji Original Juice je cca ze 6 kg Goji, které jsou skutečným elixírem mládí, zdraví a krásy. Šťáva je získaná z přiměřeně zralého a zdravého, čerstvého ovoce, s charakteristickou barvou, vůní a chutí.
Ideální dávkou je 25 ml denně!
Značka HIMALYO jako jediná na trhu dodává Goji juice v čirých, průhledných lahvích 750 ml. Svým zákazníkům tak nabízí o 50% více šťávy za srovnatelnou cenu oproti běžnému balení 500 ml.

SUŠENÉ PLODY GOJI
Dopřejte si i Vy tyto čerstvé produkty z ručních, výběrových sklizní té nejvyšší kvality ve třídě EXCLUSIVE. Plody Goji jsou tím nejprospěšnějším sušeným ovocem na naší planetě. Tyto plody se vyznačují nasládlou chutí a lze je na první pohled poznat podle neporušené slupky a jejich stejné velikosti v balení. Plody v kategorii EXCLUSIVE proto dosahují nejlepších nutričních hodnot a jsou nejzdravější.

7 dní pro lepší život

Online Program 7 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!

21 dní pro lepší život

Online Program 21 Dní Pro Lepší Život aktuálně probíhá, Chcete se jej příště účastnit? Není nic jednoduššího. Stačí se přihlásit v tlačítku níže na čekací listinu.

You have Successfully Subscribed!